Roosendaler van rugzak beroofd

zondag 21 mei 2017

Roosendaal - Zaterdagnacht rond 02.00 uur liep een man uit Roosendaal door de Oliemolen in zijn woonplaats. Op een zeker moment kwam een andere man hem tegemoet lopen. Deze probeerde de rugzak van de Roosendaler te stelen. Dit lukte niet, omdat de Roosendaler de tas stevig vast hield.

Ineens kreeg de dief hulp van een andere man. Met z’n tweeën probeerden ze de tas van de man weg te nemen, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De twee dieven moesten geweld gebruiken en sloegen en trapten de man tot hij op de grond viel. Toen kregen ze het voor elkaar om weg te rennen met de tas van de Roosendaler. Die stond, ondanks zijn pijn, snel op en rende de twee berovers achterna. Onderweg kwam hij een politieauto tegen en gaf hij door wat er gebeurd was. Ook vertelde hij het signalement aan de agenten in de auto. Een paar straten verder, in de Wilhelminastraat, kon een van de verdachten worden aangehouden. De andere dief wist te ontkomen.

De aangehouden verdachte betreft een 21-jarige man uit Roosendaal. Hij zit nog vast, want hij is in verzekering gesteld. De tas van het slachtoffer is nog niet terecht. Hij mist wat persoonlijke spullen en een bankpasje. Door de aanval liep de man wat schrammen op en beschadigde zijn kleding.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oudenbosch | 112 alarmeringen Oudenbosch | Goedkoop Tanken in Oudenbosch | Supermarkten in Oudenbosch | Weerbericht Oudenbosch