Benevelde man valt in katzwijm achter het stuur

zondag 30 juli 2017

Roosendaal - Afgelopen nacht is een 32-jarige man uit Etten Leur in de Van Beethovenlaan aangehouden, nadat hij door een medeweggebruiker bewusteloos achter het stuur is aangetroffen.

Omstreeks 00.50 uur neemt de verdachte al slingerend de afslag Roosendaal-Oost vanaf de A58. Dan slaat hij rechtsaf de Van Beethovenlaan inĀ en stop ineens midden op de rijbaan. Een medeweggebruiker die achter hem rijdt ziet het allemaal gebeuren en rijdt stapvoets langs het stilstaande voertuig. Dan ziet hij dat de bestuurder bewusteloos over het stuur heen hangt.

De getuige en zijn vriendin informeren de politie. Kort daarop komt het verdachte voertuig weer in beweging en rijdt het terrein op van een tankstation. Opnieuw valt de bestuurder in katzwijm. De meldkamercentralist vraagt de melder om de sleutel uit het contact te halen. Op het moment dat hij dit wil doen, wordt de bestuurder wakker en reageert zeer agressief. De melder is bang dat de bestuurder hem iets wil aandoen en rent weg over de Van Beethovenlaan met de verdachte in zijn kielszog.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oudenbosch | 112 alarmeringen Oudenbosch | Goedkoop Tanken in Oudenbosch | Supermarkten in Oudenbosch | Weerbericht Oudenbosch