Oudenbosch | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Man zwaargewond bij ongeval Oudenbosch

ongeluk

Oudenbosch - Een 74-jarige inwoner uit St. Willebrord is zondagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding. Hij was vermoedelijk op de vlucht voor de politie.

Op zondag 24 september 2017 om 21.15 uur zagen surveillerende agenten op de Rijksweg A17 een auto met vrij hoge snelheid rijden. Ze besloten een stuk achter de auto aan te rijden. Hij minderde snelheid. De agenten zagen dat de man enkele malen slingerde. Ze besloten een controle uit te oefenen en gaven de bestuurder een stopteken. Maar in plaats van te stoppen zagen ze dat de auto met hoge snelheid op hun uit liep. Ze konden hem niet bijhouden. In de verte zagen ze dat de auto de afslag Oudenbosch nam. Door middel van het oplichten van remlichten konden ze de auto op zeer grote afstand volgen. Toen ze bij de rotonde op de Vaarweg aankwamen zagen ze dat er een aanrijding geweest was. Er stond een beschadigde auto en verderop zagen ze de zwaar beschadigde auto die gevlucht was. De bestuurder lag buiten zijn auto en leek zwaar gewond. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde bestuurder. In de andere auto zat ook iemand die gewond was geraakt. Deze vrouw is ook naar het ziekenhuis gebracht.

De rotonde is langere tijd afgesloten geweest in verband met het politieonderzoek door het team Verkeersongevallen Analyse. Het is nog niet bekend waarom de bestuurder er vandoor ging en hoe de aanrijding is gebeurd.

Soortgelijke berichten

Man verlaat plaats ongeval na botsing in Oudenbosch
Oudenbosch

Zwaar gewonde Puttense man overleden
Putte

Ernstig ongeval Oudenbosch
Oudenbosch

Slachtoffer ongeval Streefkerk overleden
Streefkerk

Update schietincident Helmond
Helmond

Fietser zwaargewond bij aanrijding
Winterswijk

Man zwaargewond na steekincident
Amsterdam

Man zwaargewond bij ongeval Streefkerk
Streefkerk

Man zwaargewond bij eenzijdig verkeersongeluk
Uden

Bromfietser zwaargewond na botsing met tractor
Ruinen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio