Oudenbosch | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Man verlaat plaats ongeval na botsing in Oudenbosch

ongeluk

Oudenbosch - Vannacht is een 23-jarige man uit Oudenbosch de macht over het stuur kwijtgeraakt en tegen een hek bij een woning aan de Vaartweg gereden. Na de botsing is de bestuurder naar huis gelopen.

Lege auto

Als na de melding de hulpverleningdiensten rond 05.00 uur terplaatse komen treffen zij een lege auto aan die zich in het hekwerk van eenwoning heeft geboord. Het hek en een lantarenpaal zijn hierbij vernield. Debestuurder van het voertuig is in geen velden of wegen te zien.

Bekentenis

Zijn identiteit wordt echter snel achterhaald en agenten treffende man met een flinke hoofdwond in zijn woning aan. Hij wordt vervolgens alsverdachte meegenomen naar het politiebureau. Daar legt hij een bekennendeverklaring af.

Rijbewijs kwijt

Verder blijkt dat de man heeft gedronken. Omdat hij beginnendbestuurder is en de blaastest een score aangeeft van 375 UG/L (= bijna 1.8 maalboven de toegestane waarde) wordt zijn rijbewijs ingevorderd. Na verhoor mochtde verdachte met een proces-verbaal op zak weer naar huis. De bewoner doetaangifte van vernieling.

Soortgelijke berichten

Veroorzaker verlaat plaats ongeval
Zierikzee

Automobilist verlaat plaats ongeval
Overveen

Onverzekerde bromfietser verlaat plaats ongeval
Spier

Scooterrijder verlaat plaats ongeval; Politie zoekt getuigen
Amersfoort

Voetganger aangereden; automobilist verlaat plaats ongeval
Rotterdam

Botsing met gestolen auto
Ijmuiden

Twee gewonden bij botsing
Groningen

Ruiter gewond na botsing
Wijdewormer

Frontale botsing, n gewonde
Nijmegen

Ernstig ongeval Oudenbosch
Oudenbosch

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio