Oudenbosch | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Ernstig ongeval Oudenbosch

ongeluk

Oudenbosch - Zondagavond omstreeks 21.15 uur is de bestuurder van een personenauto ernstig gewond geraakt in Oudenbosch op de rotonde waar de Vaartweg de N640 kruist. Als gevolg van dit ernstige ongeval is de rondweg in Oudenbosch de komende uren afgesloten.

Het team Verkeersongevallen Analyse is ter plaatse om de toedracht van het ongeval te onderzoeken. Vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren in een flauwe bocht en waarschijnlijk heeft hij, voordat hij van de weg raakte, ook nog een ander voertuig geraakt. De bestuurster van dit voertuig heeft last van haar nek en is overgebracht naar het ziekenhuis. Ambulancemedewerkers zijn op dit moment bij de zwaargewonde bestuurder van het gecrashte voertuig de eerste hulp aan het verlenen.

Even voor het ongeval had de bestuurder van de betreffende auto een stopteken gekregen van surveillerende agenten. De bestuurder negeerde het stopteken en hij ging er vandoor. Hij is vermoedelijk uit de auto geslingerd en in een naast de weg gelegen sloot terecht gekomen.

De identiteit van beide betrokkenen is nog niet bekend. Als er meer nieuws te melden is dan volgt een aanvulling op dit bericht.

Soortgelijke berichten

Man zwaargewond bij ongeval Oudenbosch
Oudenbosch

Man verlaat plaats ongeval na botsing in Oudenbosch
Oudenbosch

Meisje gewond bij ongeval
Enschede

Jongetje ernstig gewond bij ongeval
Ruurlo

Fietser overleden na ongeval
Ellewoutsdijk

Scooterrijder overleden na ongeval
Roermond

Ernstig gewonde na ongeval op A29
Heijningen

Ernstig ongeval Noordsingel
Leidschendam

Getuigen gezocht ongeval Van Woustraat
Amsterdam

Fietsster overleden na ongeval
Heiloo

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio