Vier aanhoudingen in onderzoek drugshandel

donderdag 1 juni 2017

Roosendaal - De recherche heeft samen met de Drugs Squad in Roosendaal, in het kader van een onderzoek naar drugshandel, vier personen aangehouden.

De politie is een onderzoek gestart vanwege het vermoeden van drugshandel. Dinsdag 30 mei werd al een vermoedelijke  53-jarige Belgische  klant aangehouden voor drugsbezit. Woensdag hield de politie een 25-jarige Belg aan die drugs zou hebben gekocht van de  36-jarige Roosendaler. In de woning van de vermoedelijke drugshandelaar aan De Genestetlaan troffen agenten een grote hoeveelheid soft- en harddrugs aan waaronder XTC pillen, GHB, LSD en cocaïne en een grote som contant geld. In de woning was een 29-jarige bewoonster  aanwezig die ook is gearresteerd. De vier verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. 

Deze actie was een gezamenlijke actie van de recherche en de Drugs squad in Roosendaal. Dat is een integraal team dat snelle interventies doet bij drugsoverlast. Die overlast kan bijvoorbeeld bestaan uit drugshandel op straat of vanuit een woning, of de productie van hard- en softdrugs. Het team bestaat uit medewerkers van de politie en buitengewoon opsporingsambtenaren van de gemeente Roosendaal en is in het leven geroepen om als overheid de ondermijnende criminaliteit een halt toe te roepen. 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oudenbosch | 112 alarmeringen Oudenbosch | Goedkoop Tanken in Oudenbosch | Supermarkten in Oudenbosch | Weerbericht Oudenbosch