Tientallen gripzakjes speed gevonden in auto

dinsdag 29 augustus 2017

Rucphen - Dinsdagochtend is een 22–jarige man uit Sprundel in de Gebrande Hoefstraat aangehouden. Hij wordt verdacht van het verhandelen van harddrugs.

Omdat de verdachte met zijn auto op een erg onlogische plaats aan de Gebrande Hoefstraat geparkeerd staat, trekt hij de aandacht van passerende agenten. Deze keren hun voertuig om de zaak van dichtbij nader te bekijken. In het voertuig is niemand aanwezig; wel ligt er op de bijrijdersstoel een tasje met hierin vermoedelijk gripzakjes drugs. In de nabijgelegen sloot zien de agenten voetsporen in het zand. Als zij de sporen nalopen treffen zij de verdachte aan bij een nabijgelegen vijver.

Eenmaal terug bij de auto vorderen de agenten alle verdovende middelen van de verdachte. Deze haalt vervolgens tientallen gripzakjes met speed tevoorschijn. Na een grondige inspectie van de auto komen ook nog twee tasers en een weegschaaltje boven water. De man is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau in Bergen op Zoom. Hij zit nog vast.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oudenbosch | 112 alarmeringen Oudenbosch | Goedkoop Tanken in Oudenbosch | Supermarkten in Oudenbosch | Weerbericht Oudenbosch