Roosendaalse aangehouden na inrijden op plaatsgenote

vrijdag 9 juni 2017

Roosendaal - Een agent heeft in zijn vrije tijd met behulp van een omstaneder op de Roemer Visscherlaan een 29-jarige Roosendaalse aangehouden. De vrouw was kort daarvoor ingereden op een 33-jarige plaatsgenote.

 

De vrouwen kregen op donderdagmiddag 8 juni rond 16.00 uur ruzie met elkaar in een sportschool. De agent was daar ook aanwezig en haalde samen met nog een aantal omstanders het tweetal uit elkaar. Op straat ging de ruzie verder, daarbij reed de 29-jarige verdachte met haar auto in op het 33-jarige slachtoffer. De verdachte is vervolgens door de agent en een omstander uit de auto gesleurd en aangehouden. Ze is afgevoerd naar het politiebureau voor verder onderzoek. Ze wordt verdacht van poging doodslag. Het slachtoffer weigerde aangifte te doen.

Het slachtoffer is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis. Het is onduidelijk wat voor letsel ze precies heeft. Ook heeft ze van de politie een verbaal gekregen voor het verstoren van de openbare orde.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oudenbosch | 112 alarmeringen Oudenbosch | Goedkoop Tanken in Oudenbosch | Supermarkten in Oudenbosch | Weerbericht Oudenbosch