Aanhouding in onderzoek straatroof

maandag 21 augustus 2017

Roosendaal - De politie arresteerde maandagochtend 21 augustus rond 06.30 uur op een verblijfadres in Roosendaal een 22-jarige Bredanaar op verdenking van straatroof. De straatroof werd gepleegd op donderdag 13 juli 2017 rond 17.00 uur op de Hoogstraat in Roosendaal waarbij een 23-jarige inwoner van Roosendaal het slachtoffer werd.

Slachtoffer gewond

Het slachtoffer van de straatroof verklaarde dat hij aangesproken werd door de man die vroeg of hij de telefoon van het slachtoffer mocht gebruiken. Dit weigerde de Roosendaler, maar even later werd zijn telefoon van hem afgepakt door de tot dan toe onbekende man. Bij de beroving werd de Roosendaler ter hoogte van zijn oor met een scherp voorwerp gestoken. Het slachtoffer raakte gewond door de aanval. Hij had de wond bij de Eerste Hulp in het ziekenhuis laten hechten.

Onderzoek

De recherche deed onderzoek, waarbij onder meer camerabeelden werden uitgekeken. Dankzij ondernemers en particulieren ontving de politie camerabeelden wat waardevol is voor het onderzoek. Uiteindelijk leidde het spoor naar de 22-jarige verdachte. Hij werd ingesloten voor nader onderzoek. 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oudenbosch | 112 alarmeringen Oudenbosch | Goedkoop Tanken in Oudenbosch | Supermarkten in Oudenbosch | Weerbericht Oudenbosch