Onderdelen politie-uniformen gestolen uit stomerij

woensdag 4 oktober 2017

Zevenbergen - Afgelopen nacht zijn onderdelen van politie-uniformen gestolen uit een stomerij aan de Koperslagerij. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart.

Rond 03.45 uur gaan agenten af op een inbraakalarm in de stomerij. In eerste instantie lijkt het om een vals alarm te gaan. Kort daarop wordt door een medewerker van de stomerij ontdekt dat onderdelen van politie-uniformen zijn weggenomen. Inmiddels is door de recherche een uitgebreid sporenonderzoek gedaan in het pand. Ook worden mensen in de buurt benaderd of zij afgelopen nacht iets bijzonders hebben gezien of gehoord.

Het is van groot belang dat de gestolen politie kledingstukken worden gevonden om te voorkomen dat criminelen deze gebruiken bij het plegen van misdrijven. Wij zijn op zoek naar mensen die iets verdachts hebben gezien rond 03.45 uur in de Koperslagerij of in de directe omgeving. Hebt u informatie? Deel deze dan via 0900 8844, via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oudenbosch | 112 alarmeringen Oudenbosch | Goedkoop Tanken in Oudenbosch | Supermarkten in Oudenbosch | Weerbericht Oudenbosch